Érvényes rendelés leadásával automatikusan elfogadod a webshop működésével kapcsolatos rendelési feltételeket, valamint nyilatkozatot teszel a vásárlás menetének ismeretéről.

I. A szerződés tárgya

– A Megrendelő a http://manicpanic.hu/webshop oldalon szereplő árakon megrendeli az általa kiválasztott termékeket. A webáruházban szereplő termékek megvásárlása fizetési kötelezettséggel jár. A Vevőt terheli a termék árának, valamint a szállítás menüpontban részletezett szállítási költség megfizetése. A termékek ára a webáruházban, az adott terméknél kerül feltüntetésre. Az árak minden esetben bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót.
– A termékek elérhetőségéről a termékleírásban szereplő “Készleten” illetve “Engedélyezett utánrendelésre” jelölés ad információt.
– Az online rendelés rögzítése regisztrációhoz nem kötött.
– A Webáruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve magyar. A szerződésekre a magyar jogszabályok vonatkoznak. Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Eladó nem iktatja.
– Jelen szerződésben foglaltaktól csak külön írásos megállapodással lehet eltérni.

II. Garanciális problémák kezelése

Ha bármilyen okból visszaküldesz nekünk egy csomagot, az mindenképpen jelezd előre, írásban.

–  Csomagodat minden esetben a kézbesítő jelenlétében bontsd ki. Amennyiben a szállított termék megsérült a szállítás közben, kérd jegyzőkönyv felvételét. (Jegyzőkönyv hiányában az ezzel kapcsolatos garanciális problémádat nem tudjuk kezelni. ) Küldd vissza nekünk a sérült terméket, és postázunk egy másikat.
– Amennyiben nem a megrendelt terméket találod a csomagban, jelezd a hibát e-mailben vagy telefonon.
– A termékek nem megfelelő alkalmazásából, tárolásából adódó minőségi problémákért az eladó nem vállal felelősséget.

A felmerülő extra postaköltség csak abban az esetben terhel minket, ha a csere a mi hibánkból történt (tehát, ha nem azt küldük, amit rendeltél).

III. Valótlan tartalmú rendelések kiszűrése

Azon vásárlók rendelését töröljük, akikkel szükség esetén sem e-mailes, sem telefonos úton nem tudunk egy héten belül kapcsolatba lépni.
Amennyiben a rendelési feltételektől eltérő magatartásoddal megkárosítod a Holy ShiRt Kft-t a jövőben leadott rendeléseidet nem teljesítjük.

IV. Elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet alapján

Ha a vásárló fogyasztónak minősül, megilleti az elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § értelmében a Manic Panic Online áruházban vásárolt termékek tekintetében.

A fogyasztó elállhat a szerződéstől az ügyfélszolgálati email címünkre e-mail (info@manicpanic.hu), vagy postacímünkre (Holy ShiRt Kft, 7257, Mosdós, Kossuth L. u. 29) ajánlott levél formájában eljuttatott elállási nyilatkozat segítségével, mely letölthető innen.
Mivel az elállás jogára vonatkozó tájékoztatásra jelen formában sor kerül a 3. § (3) bekezdésben meghatározottak szerint, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló tizennégy munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a terméket kézhez kapta.

Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.