Tish és Snooky Bellomo, a new yorki testvérpár 1977-ben megnyitotta az első amerikai punk üzletet, a Manic Panic -et, megalkotva ezzel az azóta világhírűvé vált márkanevet.

A csajok a Blondie zenekar háttér énekeseiként turnézva bejárták a világot. Így jutottak el Nagy-Britanniába is, ahol saját bőrükön tapasztalhatták meg az addig Amerikában ismeretlen punk életérzést. Korszakalkotó üzletük kezdetben punk és rock ‘n roll lemezbolt, csere-bere bazár volt.
Egy biztos, már akkor is tudták hogyan kell kitűnni a tömegből!

Termékeink kizárólag vegán alapanyagokat tartalmaznak, állatokon sosem teszteltél őket. Kivívták több ismert vegán blog, például az Allure és a Nylon elismerését, valamint már 2 alkalommal nyerték el a PETA “Best Cruelty Free Hair Product” díját. A piacon jelenleg elérhető egyik legszélesebb színválasztékra tekintve nem nehéz belátni, hogy a Manic Panic a világ egyik vezető hajszínező márkája.

A 2015-ben, a Hasbroval együttműködve elkészült a limitált JEM kollekció, valamint a Nichole Richie-vel karöltve megálmodott szintén limitált House Of Harlow színek is hozzájárultak ahhoz, hogy a celeb világ szupersztárjai is Manic Mániások legyenek. Olyan szupersztárok használják termékeinket, mint Rihanna, Katy Perry, Jared Leto és Gwen Stefani.

A Manic Panic a vezető nemzetközi kifutók világát is színesíti. A legismertebb dizájnerek, többek között Zac Posen, Rodarte és Oscar de la Renta modelljei tündököltek már ragyogó, extrém tincsekkel. Jegyzett Manic Panic szupermodelljeink sorát gazdagítja Chloe Norgaard, Fernanda Ly és Charlotte Free.

Az elmúlt 4 évtized elég volt ahhoz, hogy a Manic Panic a Világ egyik vezető, termékeit tekintve pedig továbbra is egyedülálló céggé nőjje ki magát. Innovatív, izgalmas és divatos termékeink már szinte minden országban elérhetőek, millió extrém külsőre vágyó, elégedett vásárló igényeit kielégítve.

Magyarországon 2012 óta vagyunk jelen, az importőr hazai forgalmazó Holy ShiRt Kft jóvoltából.

Amennyiben fodrász, vagy viszonteladó vagy, Téged is szeretettel várunk csapatunkba, jelentkezz, hogy felkerülj a Manic Panic térképére!