Dye Hard interjú sorozatunkban a hazai DYE HARD fanok, az igazi Manic Panic rajongók mutatkoznak be.
Második vállalkozó szellemű törzsvásárlónk M. Körtvélyesi Menta. Ismerősen cseng a neve? Bizony, Ő lett a nagy sikerű facebookos fotó versenyünk második helyezettje!Kérlek, mutatkozz be néhány mondatban! (Neved, hol élsz, mivel foglalkozol, stb)
M. Körtvélyesi Menta
vagyok, 28 éves, Budapesten élek, gyógypedagógusként dolgozom, értelmileg akadályozott gyerekeket tanítok, sőt osztályfőnökként tyúkanyóskodom is egy nyolc fős osztály felett.

Jelenleg milyen színű a hajad?
Jelenleg a Manic Panic Plum Passion színezőjét használom úgy, hogy a hajvégekre kb 4-5 cm-ig a balzsammal világosított színezőt viszek fel. Egyfajta lilás ombrénak mondanám. :)(:

Milyen extrém színekben pompáztál eddig?
A szilvalilát megelőzően a Manic Panic Enchanted Forest fantázianevű sötétzöld színezője volt a hajamon, ami tartós hajfestékkel világos vörösre volt előtte festve

Tekintve, hogy nem ugyanúgy fedett mindenhol,(és direkt hagytam is lenőni) az Enchanted Forest is sokféle árnyalatban pompázott. Nagyon szeretem egyébként a zöldet, de feltétlenül ki szerettem volna már próbálni más árnyalatot is. Most éppen a Plum Passion és az Enchanted Forest ombrés házasságán gondolkodom :)(:

Mióta használsz extrém színeket?
2016 májusa óta, de már korábban is kacérkodtam a gondolattal, elég csak megnézni a pinteresten a ‘hair’ elnevezésű táblámat. A zöld hajszín előtt is a tartós hajfestékekkel és mixtonokkal igyekeztem egy narancsos árnyalatot elérni. Érdekes módon, amikor aztán eljött az első Manic Panic-os rendelésem nem is foglalkoztam a narancs és citrom árnyalatokkal.

 Az Enchanted Forest neve és színe valahogy rögtön rabul ejtett.

Melyik Manic Panic termékeket használod? (Smink, színezők, stb?)
Egyelőre csak a színezőket, és azt hiszem, hogy a paletta maximum a szőkítőkkel bővülhet, mert sminktermékeket nem használok. Színezőkből egyébként a classic és az amplifield változatokat is kipróbáltam már.

Ért valaha negatív diszkrimináció extrém kinézeted miatt? Ha igen, mi történt?
Egy-két vadidegen utcai “beszólásától”(“Odalent is zöld vagy?”) és néhány érdekes pillantástól eltekintve nem igazán. Valahogy apukám lemondó fejcsóválását nem számolom ide. :)(:

És épp ellenkezőleg? Származott valaha előnyöd különleges megjelenésedből? Ha igen, hogyan?
 A negatív diszkriminációhoz hasonlóan pozitív sem ért. Ismerős pár hónapja küldött egy linket, hogy színes hajú, tetovált (az is van, 25), piercinges, szóval extrém külsejű statisztákat kerestek egy filmhez, de ütközött az iskolai munkaidőmmel, így nem vettem részt a forgatáson. Pedig ott előny lett volna a színes hajam :)(:


Hogy tolerálják megjelenésed a munkahelyeden?
Amikor az igazgató úr először meglátta a hajamat folyamatosan kuncogott, de ezen kívül semmi megjegyzést nem tett, ahogy a kollégák és a szülők sem. A tetoválásaimból sem csináltam sem én, sem ők soha gondot, a hajam azt hiszem már nem osztott, nem szorzott. Menta néni a feltűnő tanerő :)(: Egyébként a gyerekek kimondottan szeretik, hogy más vagyok, mint a többi tanár néni, tanár bácsi

A lilára váltáskor viszont majdnem mindenki elmondta, hogy mennyivel jobban áll xD

Milyen egyéb hajszínező, smink márkákat használsz, használtál?
Hajszínezőt semmit nem használtam a Manic Panic előtt, csak tartós hajfestéket (általában Garnier-t). Nem sminkelem magam, így ide nem tudok márkákat sorolni.


Ajánlanád a Manic Panic termékeket másoknak? Ha igen, miért

Igen, mert egyértelműen minőségi, semmi problémám nem akadt még vele. Sőt kimondottan szeretem, hogy az első másfél-két hétben még kifésülni is könnyebb a hajam. Nálam alapvető plusz pont és pacsi, hogy teljesen vegán a termék, és hogy nem tesztelik állatokon.
Ja, és egy kolléganőm a közeljövőben bekékül – szóval ajánlás teljesítve ;)(:

Üzennél valamit a Manic Panicet nem ismerő, vásárlást fontolgató olvasóknak?
Talán annyit, hogy az ára ne rettentsen vissza senkit! Minőségi terméket kap érte az ember és még az állig érő hajamra is, ha kéthetente festek két, két és fél hónapig elég egy tégely. Innen már gyerekjáték kiszámolni, hogy megéri-e.