Igazi vita indító kérdés… Tegyük vagy ne tegyük? Megengedjük-e gyermekünknek, hogy hajszínezőt használjon?

Színezni, vagy nem színezni? Az elmúlt időszakban ez a kérdés újra meg újra elhangott nemzetközi fórumokban és csoportokban, természetesen minden alkalommal nagy port kavarva.

A mi időnkben ez a kérdés még így hangzott: “Anyaaa, lehetne néhány melír csíkom?” vagy “Anyaaaa, kiszőkíthetem a hajam?” Napjainkban viszont számtalan módon teljesíthetjük az apróságok kívánságait, anélkül, hogy hajuk roncsolása miatt kellene aggódnunk!
Nézzünk is néhány példát!

Készítette Jaymz Marsters

 

Laura DeFrate 10 éves lánya,  Allison és 7 éves fia Indiana nem ihat szénsavas üdítőket, naponta maximum 1 órát tölthet a monitor előtt és legkésőbb este 8.30-kor ágyban kell lenniük. És a hajszínezők? Shocking Blue, Plum Passion, Green Envy… “Megengedem nekik”, mondja.

bn-ks585_1013tw_12s_20151012173145

 

Néhányan csak a suli szünetben színeznek, mások egész évben így nyomják!
Mivel a Manic Panic hajszínezőket természetes hajszínre is fel lehet vinni, elkerülhető a szőkítés okozta roncsolás. Termékeink ráadásul PPD-, ammónia- és más káros vegyszerektől mentesek.

 

gilr-hair
Mary Thomaston kicsi sellő – lánya

 

Amikor Mary Thomaston posztolta kislánya fotóját, azonnal robbant a komment – bomba! A Világ összes pontján akadt egy-egy mindent tudó billentyűzet – bajnok, aki célkeresztbe vette. Olyan megjegyzések érkeztek, mint például….

“Miért volt szükség erre? Nem értem. Olyan csodás haja volt. Sosem tennék ilyet a saját lányom hajával.”

vagy

“Ez túl felnőttes”

A végzett mesterfodrásznak természetesen azonnal megvolt a válasza: “Ne aggódjatok, Srácok, majd kikopik! Semmi baja nem lett a hajszínezőtől. Csak úgy mondom – mivel egyesek számára úgy tűnik komoly gondot okoz, hogy a saját gyermekem haját színeztem-, hogy ez csak haj, meg fog nőni! Miért ne érezhetné jól magát, amíg ilyen fiatal?”

 

Mary csak azután színezte lányai haját, hogy megbizonyosodott róla, a suliban nem lesz probléma a dologból. Szerintünk nagyon szépek!

13692658_628919660617415_5316828620580973128_n

 

Amíg néhány apróság teljes hajkoronáját színezteti, mások csak színezett végeket vagy melírt akarnak. Ha pedig Te és (vagy?) apró rocksztárod még nem áll készen a színezésre, még mindig választhatjátok az egy mosással eltávolítható Dye Hard kimosható hajszínező zseléket. 🙂

 

Te mit gondolsz a Mini- Manic Mániásokról?

 Jo Taylor írása