I. Manic Panic Találkozó, Nyílt Nap és Vásár – Budapest.

Nagy kíváncsisággal figyeltem a Facebook eseményt visszaigazolók számának folyamatos növekedését. Vajon tényleg eljönnek ötvenen? Már 70!? Vajon eljönnek hetvenen? Jaa, hogy már elértük a 100-at is!

Úgy képzeltem, hogy egy családias hangulatú, beszélgetős rendezvény lesz az első budapesti Manic Mániás összejövetel. Hogyan készül ilyenkor az ember lánya? Én személy szerint házi sütikkel. Nagy lendülettel ki is posztoltam, hogy “Csoki, rozi, zizi lesz”. 100 embernek??? Hát persze! (Amúgy sem tudtam volna azonosulni a bolti rágcsálnivalók kiszórásával)
Csütörtökön megindult az ipari termelés. Befogtam anyukámat is. 🙂 Készültek vegán, reform, paleo édességek. Nálunk összesen több, mint 7 kiló. A Rockstar legénysége vállalta, hogy intézik a sósat. Legalább ennyivel kevesebb!

Szombaton, az esemény reggelén kipattant a szemem. Készülődés, dobozok az autóban. Irány a Báthory utca.

Sokan voltunk, gyorsan elrendeztünk mindent az üzletben. Az utolsó simításokkal is időben végeztünk, arra számítottunk, hogy picivel a meghirdetett 11 óra előtt érkeznek az első látogatók. Sehol senki. Kicsit aggódtam is, hogy kínos csend és pangás jellemzi majd a program első felét. Tévedtem! Amíg mi bent készültünk, az utcán már gyülekeztek az emberek. Az első vendégek azonban olyan kedvesek voltak, hogy megvárták a kezdést: 11:00-kor megcsörrent a kapucsengő, és kezdetét vette az őrület.

Ha igazán őszinte akarok lenni, egy percre sem álltam meg! Azt sem vettem észre, amikor már elmúlt délután 1 óra és a találkozó hivatalosan véget ért. Ugyanis még mindig a vendégek között sürögtem. 🙂
Sok olyan emberrel találkoztam, akinek a csomagját évek óta rendszeresen készítem, a nevét ismerem az e-mailekből, a Facebookról. Nagyon jól éreztem magam!
Többen kérdeztétek, hogy lesz-e hasonló rendezvény.

Igen, mindenképpen lesz. Már tervezem is a következőt! Akkor valószínűleg 2 óránál többet számolok a találkozóra, mert úgy éreztem, sokkal, de sokkal többet tudtam volna beszélgetni Veletek!

Magam és a Rockstar Alternatív Hajszalon dolgozóinak nevében is köszönöm mindenkinek a részvételt. Aki ott volt, tagelje magát a Facebookon. 🙂
Aki nem tudott eljönni, ne búsuljon, találkozunk legközelebb. 🙂
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Rockstar-nak is az esemény lebonyolításában nyújtott segítségért, illetve, az üzlet rendelkezésünkre bocsájtásáért.

– Anita-