2017 január hetedike nagy nap volt a Manic Panic Magyarország életében: ekkor kezdődött együttműködésünk a Rockstar Alternatív Hajszalonnal. Azóta rengeteg vásárlónk vette már át termékekét a belvárosi üzletben és sokan a színezést is a rockstaros fodrászokra bízták.
Engedjétek meg, hogy ezzel a bemutatkozó interjúval elmesélhessük Nektek Budapest legalternatívabb hajszalonjának történetét!

Extrém hajak főhadiszállása a fővárosban – A RockStar Szalon Sztori

Első szalonunkat 2011-ben nyitottuk meg Xtremeland néven, majd újragondoltuk, egységesítettük megjelenésünket, hogy jobban ki tudjuk fejezni, kik vagyunk mi és kik a vendégeink. Így született meg a RockStar Alternatív Hajszalon.

A RockStar névvel először 2014 szeptemberében találkozhattatok, 2016 áprilisában pedig birtokba vettük jelenlegi üzletünket a Báthory utcában. Számunkra hatalmas volt az öröm, hiszen a korábbi 40m2 után hirtelen egy 120m2-es „játszóteret” kaptunk. Kihasználva a nagyobb helyet, számos új kollégával és szolgáltatással bővültünk. Az alsó szinten 4 fodrászunk készít különleges hajakat, legyen szó rasztáról, extrém hajszínekről, hajtetoválásról vagy csak egy „hétköznapi” hajvágásról. Az emeleten a Black Angel Tattoo lányai varázsolják színesebbé vendégeik bőrét, Orsi a kozmetikában végez különleges és hagyományos kezeléseket, sminktetoválással teszi ellenállhatat

A legutóbbi és legnagyobb fejlemény szalonunk életében, hogy a Manic Panic márka hivatalos átvevő pontja lettünk, így az újonnan rendelt hajfestékeket nálunk is be tudjátok szerezni. Mi imádjuk használni, a vendégek pedig nem győznek választani a rengeteg színárnyalatból.

De miért RockStar

A névvel szeretnénk tükrözni azt az érzést, milyen nálunk eltölteni pár órát. Célunk, hogy az extrémebb hajra vágyók, nyugodt szívvel térjenek be hozzánk. Gyönyörű, intenzív színek és kényeztető kezelések várnak
Rád. Nálunk nem kell aggódnod, hogy a fodrász nem érti meg, ha pink hajra vágysz, hiszen mi is színes egyéniségek vagyunk. Persze bátran jöhetsz hozzánk akkor is, ha „csak” hagyományos frizurát szeretnél (legyen az ombre vagy balayage).

Attól, hogy egy haj színes, még nem kell, hogy töredezett, fénytelen legyen. Éppen ezért a színezés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ápoló kezelésekre, különféle kondicionálók, balzsamok és pakolások közül választjuk ki számodra a legmegfelelőbbet, hogy hajad ragyogó és élettel teli maradjon. Minden szőkítésnél különleges Powerplex technológiát alkalmazunk, így hajad kevésbé károsodik, illetve Eksperience keratinos hajszerkezet-építő kezelést is igénybe vehetsz.